Nørregård

Kom til koncerter, kreative værksteder, gys i sanatoriet, ungecafé mm. i Ungdoms- og Musikskolen eller mød spejderne, Naturskolen, Minimiddelalderlandsbyen m. fl. Der er også basket, rulledisko og dart mm.

Program

Åbent hus i Multihuset

17-21
Kom forbi Multihuset som blandt andet rummer et aktivitets- og cafetilbud til kommunes borgere med forskellige udfordringer i livet. Der vil til Kulturnat blive mulighed for at høre mere omkring husets mange forskellige tilbud, ligesom der vil være mulighed for at høre mere om Multihusets nye samarbejde med WeShelter om projektet Netværksvenner i Brøndby.

Derudover vil vores borgere lave guidet rundvisning, der vil være mulighed for at specielt børnene kan male eget billede og måske deltage i andre tiltag på dagen/aftenen.

Der vil under hele arrangementet være mulighed for at få servereret kage, kaffe og the, og vores borgere vil sælge sodavand.

Koncerter, kreative værksteder, gys og gru, ungecafé mm. i Ungdoms- og Musikskolen

17-21
Ungdoms- og Musikskolen åbner dørene til en masse af de aktiviteter, som børn og unge i hverdagen har glæde af. I løbet af aftenen byder vi både på instrumentprøvning, smykkeværksted, spansk kulturcafé, en smagsprøve på hvordan man laver elektronisk musik, og så selvfølgelig en lang række koncerter med Musikskolens orkestre.

I kælderen lukker vi igen de knirkende døre op til en verden af gys og gru, hvor eleverne har forberedt dette års udgave af ’sanatoriet’.

Når du trænger til at puste lidt ud, kan du hygge dig i vores caféområde og høre mere om alle de muligheder, der er hos os i løbet af en sæson

K.F.U.M. spejderne Knuden-Brøndby

17-21
Mød os i gården på Nørregård, hvor vi laver fireballs, snobrød, modellervoks og andre sjove spejderaktiviteter.

Spil basketball med Brøndby Basket aka Brøndby Bulldogs

17-19
Kom og vær med til at spille basketball sammen med Brøndby Basket aka Brøndby Bulldogs. Vi fyrer op for en masse sjove, udfordrende og lærerige basketballspil, lege og øvelser for børn, unge og hele familien - Det bliver mega sjovt! Alle kan være med, dreng, pige, trænet eller nybegynder.

Spil dart med Brøndby Dart

17-21
Kom forbi, lær lidt om dart og kast et par pile på den transportable dartbane.

Åben hal og rulledisko i hallen

17-21
Få trænet din kastearm eller din venstre fod i hallen i Nørregårdshallen. Du kan også prøve kræfter med den store klatrevæg. I den anden ende af hallen fester vi igennem til rulledisko for børn og voksne! Rullefabrikken hylder de legendariske rullediskoteker, og omdanner stedet til et glitrende rulleskøjte-paradis. Rullefabrikken spiller alt den disko, du ikke vidste, du elskede. Medbring dine rulleskøjter og hjelm, eller lån et par af Rullefabrikken!

Minimiddelalderlandsby

17-21
Kom forbi i løbet af kulturnatten til bl.a. bagning af fladbrød, snitning af smørknive, sværdkamp og slyngning af armbånd. Der vil også være en udstilling af middelaldervåben. Middelalderlandsbyens ansatte, elever og frivillige vil være iklædt flotte middelalderdragter og formidle viden om middelalderen. Der vil også være mulighed for at høre om forskellige arrangementer og nyheder fra Middelalderlandsbyen.

Mød Naturskolen og nogle af Brøndbyskovens mange dyr

17-21
Kom og mød Naturskolen foran Nørregård. Vi tager et udvalg af Brøndby skovens største og mindste dyr med, som vi sammen kan blive klogere på. Hvis vejret tillader det, tænder vi bål.

Sidst opdateret den 19. september 2023