Samlet programoversigt

Komplet oversigt over steder og arrangementer under Brøndby Kulturnat 2023, der finder sted fredag den 6. oktober 2023 kl. 16-22. Nogle steder kan lukke tidligere, og vi tager forbehold for ændringer.

Kulturhuset Kilden

Show med Jungledyret Hugo
16:00
Jungledyret Hugo, kendt og elsket af børn fra de sjove film, der regelmæssigt vises på tv-kanaler, er tilbage, på scenen, i et helt nyt show. Denne gang bliver han ledsaget af entertaineren og børneunderholderen Mikkel Rugholm
Meet’n’greet Jungledyret Hugo
16:45
Kort efter showet er det muligt at møde Jungledyret Hugo og få taget ét billede, gi’ en high-five eller få en krammer.
Krea workshop med jungledyr
16-20
Slip fantasien løs og lav dit eget jungledyr. Det kan være du finder inspiration i dit møde med Jungledyret Hugo eller din junglejagt i biblioteket
Tegnestation
16-20
Vi sørger for figurer, tuscher og spidsede farveblyanter, så man kan fordybe sig og male en super flot tegning til sin mor, far, storesøster, eller –bror. Eller man kan helt selv beholde sit mesterværk.
Bibliotek og bogsalg 
16-21
Skal du inspireres til din næste læsning og måske finde din nye yndlingsbog? Så har vi et kæmpe udvalg på biblioteket. Desuden sælger vi også vores kasserede børne- og voksenbøger.
Repair Café med Grønne Nabofællesskaber 
16-19
Pop-Up Repair Café med Grønne Nabofællesskaber Brøndbyøster, der holder til i Ditlevs Gamle Købmand den sidste torsdag i hver måned. 
Spejdersjov m. Ulf Jarl Spejderne 
16-22
Mød de glade spejdere, og lav ting på bål og andre sjove spejderaktiviteter. 
Junglejagt i Biblioteket
17-20
Når Jungledyret Hugo har underholdt, kan I gå på skattejagt efter Hugo og de andre jungledyr. Der er præmier, som vi trækker på Kulturnatten.
Ansigtsmaling 
17-20
Kom og bliv malet som et vaskeægte jungledyr
Lav kunst af lokalhistorien v. Forstadsmuseet 
17-20
Marmorér et stykke af Brøndby. På Forstadsmuseets krea-workshop kan du skabe dit helt eget kunstværk ved hjælp af gamle fotos fra Brøndby og den tyrkiske marmoreringsmetode Ebru. Her kan børn og kreative sjæle give sig i kast med flotte farver og mønstrer, så kom forbi og få et stykke af din lokalhistorie og et lille kunstværk med hjem!
Aldersgruppe: fra fem år
Korkoncerter: KOL-koret, Sangvinerne og Brøndbykoret 
17:15
Oplev de tre velsyngende lokale kor, der i aftenens anledning både optræder sammen og hver for sig. 
Fernisering og malerværksted v. Brøndby Kunstforening 
17:30-21
Mød Brøndby Kunstforening til fernisering af den 24. Brøndby Biennale kl. 17:30, hvor vi i oktober udstiller lokale kunstnere på Kildens vægge. Biennalen er hvert 2. år en åben udstilling for alle foreningens medlemmer, som vi i år har kunnet kombinere med Kulturnatten. 
Fra klokken 18 vil der være en mulighed for selv at male dit eget mesterværk. - både for børn og voksne -  og i øvrigt høre lidt mere om foreningens mange forskellige aktiviteter.
Hit med banko med Amin Jensen
18:00
”To lys på et bord”, ”Seven Years” eller måske bare ”En dag tilbage”? Gæt sange med et tal og vind sjove og skægge præmier til Hit med banko. Amin Jensen er vært, og publikum trækker det næste nummer, som måske gemmer på en sang bag tallet.
Dans med Allround Dance
18-20
Linedance med Allround Dance hvor alle kan være med. Der vil også være små opvisninger, hvor foreningens medlemmer viser de lidt mere komplicerede danse.
Koncert:  CT Big Band
19:00
Oplev ægte, klassisk amerikansk swingmusik, når CT Big Band spiller op. Kom og nyd duften af friskbrygget bigband musik; det er godt for både ører og hjerte.
Koncert: Brøndby Harmonikaklub
20:00
Livemusik i teltet hvor Brøndby Harmonikaklub underholder med et fornøjeligt syng-med-program.
Koncert: Bona Fide 
21:00
Hvis du er til folk med en mørk kant, kan du opleve Bona Fides efterårstoner til kulturnatten i Kilden. Deres lyd kan beskrives som en fusion af gotisk, mytologisk folk, country og doom americana. Sangteksterne kredser om temaer som magi, kærlighed og tab, og med et stærkt storytelling element, som der er tradition for inden for folk. Live kan du trygt lade Sophia Lunas sirene-agtige stemme lede dig gennem guitaristen Emil Palmes æteriske soniske landskaber. 
Bona Fide har både spillet i udlandet og rundt omkring i landet, senest South By South West 2023 i USA, én af verdens vigtigste musikfestivaler, samt Copenhagen Jazz Festival 2023.
Boder, quiz, mad og drikke
16-22
Derudover kan du quizze med i bibliotekets litteraturquiz, møde Brøndbyøster Kirke, Brøndby Frimærkeklub, Natteravnene og AOF. Kulturcaféen serverer mad og drikkevarer under hele kulturnatten, hvor der bl.a. bydes på pizzaslices og lækkerier fra wokken.  

Nygårdskirken

Koncert

16-17:30
Søværnets Tamburkorps dirigeret af René Bjerregaard Nielsen

Rundvisning

19-19:45
Sognepræst Lis Withøft Larsen fortæller om kirkerummet og kirkens børnekunst

Lær om kirkens orgel

19:45-21
Hvorfor lyder et orgel, som det gør? Organist Jannik Larsen spiller og fortæller

Nørregård

Åbent hus i Multihuset

17-21
Kom forbi Multihuset som blandt andet rummer et aktivitets- og cafetilbud til kommunes borgere med forskellige udfordringer i livet. Der vil til Kulturnat blive mulighed for at høre mere omkring husets mange forskellige tilbud, ligesom der vil være mulighed for at høre mere om Multihusets nye samarbejde med WeShelter om projektet Netværksvenner i Brøndby.

Derudover vil vores borgere lave guidet rundvisning, der vil være mulighed for at specielt børnene kan male eget billede og måske deltage i andre tiltag på dagen/aftenen.

Der vil under hele arrangementet være mulighed for at få servereret kage, kaffe og the, og vores borgere vil sælge sodavand.

Koncerter, kreative værksteder, gys og gru, ungecafé mm. i Ungdoms- og Musikskolen

17-21
Ungdoms- og Musikskolen åbner dørene til en masse af de aktiviteter, som børn og unge i hverdagen har glæde af. I løbet af aftenen byder vi både på instrumentprøvning, smykkeværksted, spansk kulturcafé, en smagsprøve på hvordan man laver elektronisk musik, og så selvfølgelig en lang række koncerter med Musikskolens orkestre.

I kælderen lukker vi igen de knirkende døre op til en verden af gys og gru, hvor eleverne har forberedt dette års udgave af ’sanatoriet’.

Når du trænger til at puste lidt ud, kan du hygge dig i vores caféområde og høre mere om alle de muligheder, der er hos os i løbet af en sæson

K.F.U.M. spejderne Knuden-Brøndby

17-21
Mød os i gården på Nørregård, hvor vi laver fireballs, snobrød, modellervoks og andre sjove spejderaktiviteter.

Spil basketball med Brøndby Basket aka Brøndby Bulldogs

17-19
Kom og vær med til at spille basketball sammen med Brøndby Basket aka Brøndby Bulldogs. Vi fyrer op for en masse sjove, udfordrende og lærerige basketballspil, lege og øvelser for børn, unge og hele familien - Det bliver mega sjovt! Alle kan være med, dreng, pige, trænet eller nybegynder.

Spil dart med Brøndby Dart

17-21
Kom forbi, lær lidt om dart og kast et par pile på den transportable dartbane.

Åben hal og rulledisko i hallen

17-21
Få trænet din kastearm eller din venstre fod i hallen i Nørregårdshallen. Du kan også prøve kræfter med den store klatrevæg. I den anden ende af hallen fester vi igennem til rulledisko for børn og voksne! Rullefabrikken hylder de legendariske rullediskoteker, og omdanner stedet til et glitrende rulleskøjte-paradis. Rullefabrikken spiller alt den disko, du ikke vidste, du elskede. Medbring dine rulleskøjter og hjelm, eller lån et par af Rullefabrikken!

Minimiddelalderlandsby

17-21
Kom forbi i løbet af kulturnatten til bl.a. bagning af fladbrød, snitning af smørknive, sværdkamp og slyngning af armbånd. Der vil også være en udstilling af middelaldervåben. Middelalderlandsbyens ansatte, elever og frivillige vil være iklædt flotte middelalderdragter og formidle viden om middelalderen. Der vil også være mulighed for at høre om forskellige arrangementer og nyheder fra Middelalderlandsbyen.

Mød Naturskolen og nogle af Brøndbyskovens mange dyr

17-21
Kom og mød Naturskolen foran Nørregård. Vi tager et udvalg af Brøndby skovens største og mindste dyr med, som vi sammen kan blive klogere på. Hvis vejret tillader det, tænder vi bål.

Marinegården og Mølleområdet

Åbent hus på Marinegården

17-21
Kig indenfor i Marineforeningen, som er er omdrejningspunkt for 200 medlemmer med information om Søværn og Søfart. Kammeratskabet, arrangementer og pasningen af Marinegården er væsentligt for foreningens trivsel.

Sted: Marinegården, Sognevej 35

Åbent hus i Brøndbyvester Mølle

16-20
Kom forbi Brøndbyvester Mølle, der i anledning af Kulturnatten kører på livet løs. De besøgende kan få en pose nymalet mel og en opskrift på lækkert brød med hjem.

Åbent hus i pensionisthuset Møllen

16-20
Pensionisthuset Møllen er et pensionisthus, hvor der foregår mange spændende ting, så kom og se hvad du kan lave i Brøndby, når det er din tur til at gå på pension. Der er mulighed for at købe kaffe og kage til billige penge.

Sted: Brøndby Møllevej 37

Kirkebjerg Torv

Gode tilbud i torvets forretninger og ved de mange spisesteder samt musikalsk underholdning

17-22

  • Bageren laver sine dejlige berlinere
  • Den nye indehaver af BP Bodycare inviterer indenfor til chips og kold hvidvin
  • Besøg Fod i Balance og få råd og vejledning om cremer, sko, indlæg mm., og få chips og bobler i klinikken
  • Bedemand Biltzing laver bål og rister skumfiduser og udfylder min sidste vilje.
  • Cafe Hjulben tænder grillen på terrassen. Kom glad og nyd kulturen på torve
  • Brøndby Slagteren serverer Flæskestegssandwich, Pulled Pork-burgere og vildtpølse
  • Simone A har Slushice-maskinen klar og giver 20% på produkter
  • Blomster Hexeriet har smagsprøver /demonstration fra Noormann. Og igen i år kan du binde en vild buket
  • Brøndbyvester Grill Serverer box med vietnamesiske forårsrulle, risnudler, salat og fiskesovs, som er en specialitet fra Vietnam
  • Musikalsk underholdning aftenen igennem med bandet Shamrock

Brøndbyvester Bibliotek

Ballondyr og sjov

16-19
Der bliver lavet de vildeste og mest fantasifulde ballondyr til alle barnlige sjæle.

Kreativ efterårsworkshop

16-19
Efteråret byder på mange skønne naturmaterialer. Og hvorfor ikke bruge dem til krea? Til denne workshop skal vi bl.a. lave skønne kreationer med garn på grene, vævning på grene og lave søde ugleunger af kogler.

Lykkehjul

16-19
Prøv lykken og se om du ikke kan vinde en præmie

Bibliotek og bogsalg

16-21
Skal du inspireres til din næste læsning og måske finde din nye yndlingsbog? Så har vi et kæmpe udvalg på biblioteket. Desuden sælger vi også vores kasserede børne- og voksenbøger.

Litteraturquiz

16-21
Bibliotekarerne har lavet en quiz hvor man kan teste sin viden om litteraturen og være med i lodtrækning om præmier.

Ølsmagning v. Brøndbyvester Bryggerlaug

18-20
Smag to ultralokale øl, Brøndbyvester Bryggerlaug har brygget til lejligheden.

Visible Mending-workshop v. Klimamusen og Grønne Nabofællesskaber

18-21
Lær at reparere dit tøj på en smuk og anderledes made. Klimamusen viser hvordan, og medbringer ”prøveklude”, materialer og redskaber, så man kan prøve at lappe og brodere. Man må også meget gerne medbringe eget tøj, der trænger til en smuk ´ og synlig reparation. Vi er i gang mellem 18 og 21 og du dropper bare ind og er med.

Lidt til den søde tand

17-21
The Chimney cake Shop sælger ungarsk chimney-dessert, hvor man kan vælge mellem forskellige smagsvarianter som hasselnød, kanelsukker, kokos og tivoli. Desuden laves der en chimney-cake med kanelsukker, som fyldes med Nutella, vaniljeis og toppings.

Tranehytten

Åbent Hus

17-21
Kom og besøg os på Tranehytten, hvor du kan klappe vores kaniner og se, om hønsene skulle have lagt et æg. Du kan også hilse på vores heste og måske vores katte, hvis de er på området. Vi byder også på en kop kaffe, te eller saftevand, og du kan bage en pandekage. Hvis vejret er til det, bager vi pandekagerne på bål.

Vi bor på Tranestien 1.

Brøndby Genbrugsstation

Åbent Hus

16-22

Skattejagt for børn

Hvor er skatten? Find ledetrådene i affaldet og få en præmie.

Skraldebasket for børn

Kan du finde ud af at sortere affald og ramme den rigtige spand? Så kan du få en præmie.

Mød Natteravnene Brøndby

Natteravnene er en frivillig social gruppe, der skaber tryghed og livsglæde i det offentlige rum – særligt blandt børn og unge.

Bålhygge med skumfiduser og kakao

Varm dig ved bålfadende, hvor du kan grille en skumfidus og nyde den sammen med en kop varm kakao. Der er også te og kaffe.

Pandekagevogn

Få en lækker pandekage – mums!

”Det muntre køkken”

Sigt, ram og knus porcelæn.

Byt i Byttehuset

Har du nogle ting, der er for gode til at smide ud? Så kom ned i Byttehuset med det, hvor du måske kan finde noget andet at tage med hjem.

Klimalancen

Er du husejer? Klimalancen kan give dig simple løsninger på udfordringer, når det handler om regn, tørke og biodiversitet.

KlimaQuiz

Svar rigtig på spørgsmål om klima og vær med i lodtrækningen om gavekort til to biografbilletter + biomenuer.

Grøn Pulje

Kunne du tænke dig at få gang i den grønne omstilling? Så kan du søge op til 10.000 kr. for en grøn aktivitet. Kom og spørg hvordan.

Gode råd om affald

Savner du ideer til, hvordan du skal indrette dit køkkenskab så du kan affaldssortere? Så få indpiration her og en masse andre råd om afffald. Få også en bioskraber til madaffald i din vask og en sorteringspose til affald.

Se en rumdelt skraldebil

Hvordan sørger skraldebile20n for, at madaffald og restaffald ikke bliver blandet sammen, når det bliver hentet? Se en rumdelt skraldebil. Den kører tilmed på el.

Besøg Frivillig Beredskabet

Store som små kan besøge brandbilen og ambulancen. Kan du ramme med vandslangen?

Brøndby Hallen & Stadionhal 1

Bevæg Dig for Livet

16-20
Vi glæder os til byde velkommen til en masse sjove aktiviteter sammen med Brøndbys forenings- og fritidsliv på Bevæg dig for livet-knudepunktet ved Brøndby Hallen og Stadionhal 1.
Vi har bordtennis, håndbold og volleyball på programmet i Stadionhal 1 (den røde hal). I området mellem Stadionhal 1 og Brøndby Hallen er der mulighed for at prøve triatlon, Bold og bevægelse og en skattejagt, og så kigger Hovedstadens Beredskab og Københavns Vestegns Politi også forbi med deres seje biler. I Brøndby Hallen er der badminton, gymnastik, judo, skak og ansigtsmaling samt mulighed for at nyde en kop kaffe og et stykke kage, imens I oplever Brøndby Hallens 50-års jubilæumsudstilling. Kom også forbi ungdomsklubben First Floor og giv den gas med blandt andet e-sport.

First Floor Ungdomsklub

16-22
Kom og få en læskende slush-ice i ungdomsklubben First Floor og oplev alle vores fede aktiviteter. Til Kulturnatten kan du blandt andet se nærmere på vores musikstudie, få en tur på el-løbehjul og give den virtuelt gas med vores e-sport. First Floor har åbent helt frem til 22.00.

Brøndbyernes IF

16:30-18
Tag dit barn/barnebarn og eget indre legebarn med til Brøndbyernes IF’s aktivitet Bold & bevægelse. Det er hverken fodboldtræning, rytmik eller gymnastik, men derimod en masse leg med fokus på bevægelsesglæde og bold. Kom og hav det sjovt med dit barn eller barnebarn!

Ansigtsmaling

16:30-18:30
Kom forbi Brøndby Hallen til Kulturnatten og bliv forvandlet til en tiger, en sommerfugl eller lige hvad du måtte ønske. Vi har to professionelle ansigtsmalere parat til at tage imod jer!

Brøndby Bordtennis Club

16:30-19
Har du lyst til at prøve at spille bordtennis? Der vil blive spillet ”rundt om bordet”, og der vil også være mulighed for selv at spille en kamp. Vi har bat og bolde, så du møder bare op, klar til kamp. Alle er meget velkomne.

Brøndby Skakklub

16:30-19:30
Dyk ned i skakverdenens taktiske mysterier, udfordr dine strategiske evner og lad skakbrættet blive din portal til sjove oplevelser. Velkommen til Brøndby Skakklubs stand, hvor du til kulturnatten kan opleve spillet, deltage i konkurrencer eller få en snak om vores fællesskab. Mød os og lad skakken folde sig ud!

Hovedstadens Beredskab, Frivilligenheden

16:30-20
Mød de lokale helte, når Hovedstadens Beredskab kigger forbi Kulturnatten. Der vil være mulighed for at opleve en vaskeægte brandbil og ambulance. OBS: Besøget fra Hovedstadens Beredskab er med forbehold for, at der ikke er akut brug for dem andetsteds til ulykker, brand og lignende.

Københavns Vestegns Politi

16:30-20
Kom helt tæt på en politibil og hør mere om politiets arbejde, når Københavns Vestegns Politi kommer forbi Kulturnatten. OBS: Besøget fra Københavns Vestegns Politi er med forbehold for, at der ikke er akut brug for politiet andetsteds.

Brøndby Triathlon Club

16:30-20
Er én sportsgren ikke nok for dig? Så kom forbi og hør mere om triatlon - En 3-i-1 sport med både svømning, cykling og løb! Der er plads til både motionisten og den seriøse sportsmand i Brøndby Triathlon Club. Vi er en rigtig god blanding af det hele og står klar til at vise dig forskelligt udstyr og svare på alle de spørgsmål, du måtte have.

Brøndby Volleyball Klub

16:30-20
I volleyball kan alle være med! Brøndby Volleyball Klub er på pletten ved Kulturnatten fra kl. 16.30, hvor klubben sætter gang i diverse lege og spil med volleyball. Det er for alle aldre. I tidsrummet 17.30-18.30 er der det særlige "Ramasjang familie volley" på programmet, hvor alle krudtugler i alderen 2-7 år og deres forældre kan lege med. Fra kl. 18.30-20.00 er der volleyball for alle igen. Vi glæder os til at se jer.

Brøndby Hallen

16:30-20
Kom forbi Brøndby Hallen til Kulturnatten og få en kop kaffe og et stykke kage, imens I oplever Brøndby Hallens 50-års jubilæumsudstilling.

Brøndby Badminton Klub

16:30-20
Badminton er for alle, så du kan være med, uanset om du er barn, ung, voksen eller ældre. Kom forbi Brøndby Badminton Klubs aktivitet i Brøndby Hallen og lad fjerboldene flyve over nettet. Vi glæder os til at se jer!

Brøndby Håndbold Klub

17-19
Er du mellem 6 og 13 år og glad for bolde, så kom og vær med til nogle sjove lege og aktiviteter i Stadionhal 1! Brøndby Håndboldklub står klar til at give dig en god oplevelse.

Brøndby Strands Gymnastikforening

17-19
Kom og prøv din indre springgymnast af sammen med Brøndby Strands Gymnastikforening! Du får mulighed for at prøve forskellige spring på airtrackbanen og vores helt nye aktivitet spikeball/roundnet. Så kom forbi Brøndby Hallen og prøv din krop af på en hel ny måde. Aktiviteterne er for alle aldre.

Brøndby Judo Klub

17-19:30
Kom og prøv judokast, holdegreb og faldteknik sammen med judoudøverne fra Brøndby Judo Klub. Du kan være med, uanset om du er barn eller voksen. Kom og kast, med hvem du vil på judomåtten.

PadelPadel

18-19
Padel er en sport, der kombinerer action med sjov og socialt samvær. Kom forbi den nye padelhal mellem kl. 18-19, hvor PadelPadel stiller to baner til rådighed. Der vil stå en instruktør klar til at hjælpe jer i gang med spillet.

Brøndby Idrætsefterskole

Åbent Hus

17-20
Brøndby Idrætsefterskole slår dørene op og inviterer alle interesserede indenfor. Brøndby Idrætsefterskole blev grundlagt i 2009 og henvender sig til unge sportsinteresserede i 10. klasse. Vi er en skole, som kan rumme 135 elever fordelt på 4 linjefag – fodbold (piger og drenge), fit2perform (piger/drenge), dans og esport.

Der vil til kulturnatten være mulighed for mange forskellige sjove og hyggelige aktiviteter på Brøndby Idrætsefterskole. Du har blandt andet mulighed for at få en rundvisning af vores nuværende elever og høre nærmere om skolen og det at være efterskoleelev. Der vil også være mulighed for at prøve dine danseevner af i vores dansesal, udfordre dine kreative evner og meget andet.

Vi byder på en grillpølse og lidt at drikke.

Brøndby Tandpleje

Åbent Hus

16-18
Kom til åbent hus i Brøndby Tandplejes dejlige lokaler, hvor der i dagens anledning ikke er nogen, der bliver bedt om at gabe, så højt de kan. Til gengæld kan du blive vist rundt, møde Karius og Baktus og teste din viden om tænder og måske vinde en elektrisk tandbørste. Du kan også lære om huller i tænderne og prøve at lave huller på flamingotænder eller tegne og pynte din egen tand. Hvis du tager din egen bamse eller dukke med, kan du få lov at give den en tandundersøgelse. Der vil være balloner, popcorn, æbler og vand samt små goodiebags til gæster.
Vi bor på Gildhøj 190.

Kulturhuset Brønden

Palle Pirat Sørøvershow

16:00
Klar! Pirat! Start!
Den tidligere cirkusdirektør Benni Rabalder er nu blevet pirat for at finde guldskatte og leve det frie piratliv på de syv have. Benni elsker larm og høj musik og har opfundet en musikmaskine. Han er nu vendt tilbage til Honga Bonga-øen, men tør ikke åbne den medbragte skattekiste. Sæt det kan være farligt? På øen er Benni stødt ind i eneboeren Bob Bullermand, der er strandet på Honga Bonga-øen for mange år siden. Bob kan spille trommer og synger smukt. Men tør han også åbne skattekisten?
Palle Pirat er et af Danmarks mest populære familieshows og når Palle Pirat optræder, er der altid noget at hente med hjem for både far, mor, bedstemor og børnebørn.

Meet’n’greet Palle Pirat

17:00
Kort efter Sørøvershowet er det muligt at hilse på piraterne og få taget et billede.

Krea-workshop med havdyr

16-19
Vi skaber flotte fabelagtige vandmænd af paptallerkener og genbrugsmaterialer.

Åbent i biblioteket

16-21
Skal du inspireres til din næste læsning og måske finde din nye yndlingsbog? Så har vi et kæmpe udvalg på biblioteket.

Ansigtsmaling

17-20
Kom og bliv malet som et vaskeægte havdyr

Lykkehjul

17-20
Prøv lykken og se om du ikke kan vinde en præmie

Sumobrydning

17-20
Kom og prøv at kæmpe og vis jeres evner som sumobrydere i Brønden på 1. sal.

Kreative værksteder, sang, musik og it-hjælp i Strandstuen

16-20
Lav dit eget smukke kort, vær med i strikkecaféen, syng med på dejlige klassikere eller lav smykker til dig selv, eller nogen du har kær. Du kan også få hjælp it-hjælp, hvis der er noget, der driller.

Fællesspisning i Strandstuen

17-19
Der serveres lækker suppe med brød i Strandstuen. En portion koster 30 kroner.

Koncert: Persisk Musikforening

18:00
Oplev Karavan, et herboende orkester, som spiller klassisk persisk musik, med stor skønhed og følelse. Publikum kan se frem til en usædvanlig oplevelse af en gammel men stadig meget levende tradition. Karavan består af Mahnaz Nouri, Torab Taran, Matin paymani og Dariush Radi.

Se Aquaman i BIFFEN

19:00
Vi viser Aquaman. Billetter kan hentes i Brønden fra kl. 16 på Kulturnatten. Begrænset antal billetter

Koncert: Turning Tables

19:30
Oplev børn og unge fra lokalområdet sætte deres egne ord (og musik!) på, hvad der er vigtigt for netop dem. Sange og musik er skrevet af de unge selv i samarbejde med organisationen Turning Tables Danmark, i deres kulturlaboratorium i Brøndby Strand.

RAV-koncert: Capitana

20:05
CAPITANA er et nyt projekt som den dansk-argentinske producer Nanna Fittipaldi står bag. Musikken blander forskellige rytmer og genrer, ofte med elementer fra latinamerikansk musik, og inddrager akkorder og melodier inspireret af klassisk klaverkomposition.
Med musikken håber CAPITANA at bidrage til udbredelsen af latinamerikansk inspireret musik på den danske musikscene, og at skabe rum til mere musik produceret af kvinder i Danmark såvel som internationalt.

RAV-koncert: Fardin Messi

20:40
Den unge Instagram- og YouTube stjerne Fardin Messi lever et noget anderledes liv end de fleste. Han lever nemlig af at være ”på” foran kameraet, hvor han har hovedrollen i sine egne videoer, som på rekordtid har gjort ham kendt.
Fardin kalder sig Danmarks Prankster, og du kan finde ham rundt omkring i det offentlige rum, hvor han laver sjov med helt almindelige danskere. Han optager sine pranks og deler dem på Instagram og YouTube, hvor flere af videoerne er gået viralt og er blevet delt af store, internationale medier samt tusinder af mennesker verden over.

RAV-koncert: Amal

21:15
Med hits som “NÅR DU DØR” og “SOM DU SMILER” har AMAL for alvor skabt sig et navn på den danske hiphopscene som et upcoming talent, der er værd at holde øje med. Teksterne florerer om kærlighed og livets skyggesider, hvilket blandt andet udfoldes med de nye hits ”WHITE” og ”ZANZIBAR”.
Koncerten bliver AMALs første ægte show, så gå ikke glip af denne debut!

Boder, quiz, mad og drikke

Derudover kan du quizze med i bibliotekets litteraturquiz, opleve foreningen KREA-Gruppens udstilling og møde foreningerne Brøndby Seniormotion, Natteravnene og Kræftens Bekæmpelse. Kulturcaféen server mad og drikkevarer under hele kulturnatten, hvor der bl.a. bydes på Fish’n’Chips og Panini

Strandboxen

Åbent Hus i Fremtidens Brøndby Strand

16 -21
Få en snak med sekretariatet om planerne for Fremtidens Brøndby Strand og vær med i de sjove aktiviteter. Lav insekthoteller til den nye Brøndby Strand Naturhave, løs opgaverne i skattejagten og få en præmie, se skitserne til den nye legeplads eller tag med på guidet byvandring med Cobe Arkitekter Der vil under hele arrangementet blive budt på kage og kaffe, te eller en sodavand.

Byvandring v. Cobe Arkitekter

18:00
Kom med på guidet gåtur i området med Cobe Arkitekter, der fortæller om planerne for Fremtidens Brøndby Strand. Turen varer cirka en time.

Brøndby Strand Kirke

Andagt

17:30
Stemningsfuld andagt i kirkerummet.

Fællesspisning og dinnerjazz

17:30
Nyd din aftensmad til tonerne af sprød jazz.

”Grøn koncert”: v. Organist fra Holmens Kirke Jakob Lorentzen

18:45
En smuk koncert, der inspirerer og sætter tanker i gang om hvordan vi bedst passer på vores planet, klima og hinanden.

Koncert: Henning Munk og Plumperne

19:45
Glad swingende jazz, med et fransk/amerikansk touch. Orkesterleder Henning Munk Plum bliver i Tyskland kaldt for den danske Sidney Bechet. Kun få behersker sopransaxofonen som han. Hennings medmusikanter er alle meget rutinerede udi jazzen og alle har i årtier spillet med i div. bands i både ind- og udland. På trækbasun og sang er det Morten Hertz, Finn M. Poulsen håndterer guitar, kromatisk mundharpe og sang, Marc Davis styrer solidt kontrabassen, og Bjørn Otto Hansen betjener virtuost trommerne.

Aftenandagt

20:45
Stemningsfuld andagt i kirkerummet.

Sidst opdateret den 19. september 2023