Kulturhuset Kilden

I Kulturhuset Kilden kan børnene møde Jungledyret Hugo, komme på junglejagt, blive malet som et jungledyr og meget mere. Der er også koncerter, linedance, malerværksted, boder, quiz, mad og drikke.

Program

Show med Jungledyret Hugo

16:00
Jungledyret Hugo, kendt og elsket af børn fra de sjove film, der regelmæssigt vises på tv-kanaler, er tilbage, på scenen, i et helt nyt show. Denne gang bliver han ledsaget af entertaineren og børneunderholderen Mikkel Rugholm

Meet’n’greet Jungledyret Hugo

16:45
Kort efter showet er det muligt at møde Jungledyret Hugo og få taget ét billede, gi’ en high-five eller få en krammer.

Krea workshop med jungledyr

16-20
Slip fantasien løs og lav dit eget jungledyr. Det kan være du finder inspiration i dit møde med Jungledyret Hugo eller din junglejagt i biblioteket

Tegnestation

16-20
Vi sørger for figurer, tuscher og spidsede farveblyanter, så man kan fordybe sig og male en super flot tegning til sin mor, far, storesøster, eller –bror. Eller man kan helt selv beholde sit mesterværk.

Bibliotek og bogsalg 

16-21
Skal du inspireres til din næste læsning og måske finde din nye yndlingsbog? Så har vi et kæmpe udvalg på biblioteket. Desuden sælger vi også vores kasserede børne- og voksenbøger.

Repair Café med Grønne Nabofællesskaber 

16-19
Pop-Up Repair Café med Grønne Nabofællesskaber Brøndbyøster, der holder til i Ditlevs Gamle Købmand den sidste torsdag i hver måned. 

Spejdersjov m. Ulf Jarl Spejderne 

16-22
Mød de glade spejdere, og lav ting på bål og andre sjove spejderaktiviteter. 

Junglejagt i Biblioteket

17-20
Når Jungledyret Hugo har underholdt, kan I gå på skattejagt efter Hugo og de andre jungledyr. Der er præmier, som vi trækker på Kulturnatten.

Ansigtsmaling 

17-20
Kom og bliv malet som et vaskeægte jungledyr

Lav kunst af lokalhistorien v. Forstadsmuseet 

17-20
Marmorér et stykke af Brøndby. På Forstadsmuseets krea-workshop kan du skabe dit helt eget kunstværk ved hjælp af gamle fotos fra Brøndby og den tyrkiske marmoreringsmetode Ebru. Her kan børn og kreative sjæle give sig i kast med flotte farver og mønstrer, så kom forbi og få et stykke af din lokalhistorie og et lille kunstværk med hjem!
Aldersgruppe: fra fem år

Korkoncerter: KOL-koret, Sangvinerne og Brøndbykoret 

17:15
Oplev de tre velsyngende lokale kor, der i aftenens anledning både optræder sammen og hver for sig. 

Fernisering og malerværksted v. Brøndby Kunstforening 

17:30-21
Mød Brøndby Kunstforening til fernisering af den 24. Brøndby Biennale kl. 17:30, hvor vi i oktober udstiller lokale kunstnere på Kildens vægge. Biennalen er hvert 2. år en åben udstilling for alle foreningens medlemmer, som vi i år har kunnet kombinere med Kulturnatten. 
Fra klokken 18 vil der være en mulighed for selv at male dit eget mesterværk. - både for børn og voksne -  og i øvrigt høre lidt mere om foreningens mange forskellige aktiviteter.

Hit med banko med Amin Jensen

18:00
”To lys på et bord”, ”Seven Years” eller måske bare ”En dag tilbage”? Gæt sange med et tal og vind sjove og skægge præmier til Hit med banko. Amin Jensen er vært, og publikum trækker det næste nummer, som måske gemmer på en sang bag tallet.

Dans med Allround Dance

18-20
Linedance med Allround Dance hvor alle kan være med. Der vil også være små opvisninger, hvor foreningens medlemmer viser de lidt mere komplicerede danse.

Koncert:  CT Big Band

19:00
Oplev ægte, klassisk amerikansk swingmusik, når CT Big Band spiller op. Kom og nyd duften af friskbrygget bigband musik; det er godt for både ører og hjerte.

Koncert: Brøndby Harmonikaklub

20:00
Livemusik i teltet hvor Brøndby Harmonikaklub underholder med et fornøjeligt syng-med-program.

Koncert: Bona Fide 

21:00
Hvis du er til folk med en mørk kant, kan du opleve Bona Fides efterårstoner til kulturnatten i Kilden. Deres lyd kan beskrives som en fusion af gotisk, mytologisk folk, country og doom americana. Sangteksterne kredser om temaer som magi, kærlighed og tab, og med et stærkt storytelling element, som der er tradition for inden for folk. Live kan du trygt lade Sophia Lunas sirene-agtige stemme lede dig gennem guitaristen Emil Palmes æteriske soniske landskaber. 
Bona Fide har både spillet i udlandet og rundt omkring i landet, senest South By South West 2023 i USA, én af verdens vigtigste musikfestivaler, samt Copenhagen Jazz Festival 2023.

Boder, quiz, mad og drikke

16-22
Derudover kan du quizze med i bibliotekets litteraturquiz, møde Brøndbyøster Kirke, Brøndby Frimærkeklub, Natteravnene og AOF. Kulturcaféen serverer mad og drikkevarer under hele kulturnatten, hvor der bl.a. bydes på pizzaslices og lækkerier fra wokken.  

 

Sidst opdateret den 19. september 2023