Kulturhuset Brønden

I Brønden er der Palle Pirat Sørøvershow, ansigtsmaling, kreative værksteder og meget mere. Der vil være boder, quiz, mad og drikke samt fællesspisning og spændende koncerter for både store og små.

Program

Palle Pirat Sørøvershow

16:00
Klar! Pirat! Start!
Den tidligere cirkusdirektør Benni Rabalder er nu blevet pirat for at finde guldskatte og leve det frie piratliv på de syv have. Benni elsker larm og høj musik og har opfundet en musikmaskine. Han er nu vendt tilbage til Honga Bonga-øen, men tør ikke åbne den medbragte skattekiste. Sæt det kan være farligt? På øen er Benni stødt ind i eneboeren Bob Bullermand, der er strandet på Honga Bonga-øen for mange år siden. Bob kan spille trommer og synger smukt. Men tør han også åbne skattekisten?

Palle Pirat er et af Danmarks mest populære familieshows og når Palle Pirat optræder, er der altid noget at hente med hjem for både far, mor, bedstemor og børnebørn.

Meet’n’greet Palle Pirat

17:00
Kort efter Sørøvershowet er det muligt at hilse på piraterne og få taget et billede.

Krea-workshop med havdyr

16-19
Vi skaber flotte fabelagtige vandmænd af paptallerkener og genbrugsmaterialer.

Åbent i biblioteket

16-21
Skal du inspireres til din næste læsning og måske finde din nye yndlingsbog? Så har vi et kæmpe udvalg på biblioteket.

Ansigtsmaling

17-20
Kom og bliv malet som et vaskeægte havdyr

Lykkehjul

17-20
Prøv lykken og se om du ikke kan vinde en præmie

Sumobrydning

17-20
Kom og prøv at kæmpe og vis jeres evner som sumobrydere i Brønden på 1. sal.

Kreative værksteder, sang, musik og it-hjælp i Strandstuen

16-20
Lav dit eget smukke kort, vær med i strikkecaféen, syng med på dejlige klassikere eller lav smykker til dig selv, eller nogen du har kær. Du kan også få hjælp it-hjælp, hvis der er noget, der driller.

Fællesspisning i Strandstuen

17-19
Der serveres lækker suppe med brød i Strandstuen. En portion koster 30 kroner.

Koncert: Persisk Musikforening

18:00
Oplev Karavan, et herboende orkester, som spiller klassisk persisk musik, med stor skønhed og følelse. Publikum kan se frem til en usædvanlig oplevelse af en gammel men stadig meget levende tradition. Karavan består af Mahnaz Nouri, Torab Taran, Matin paymani og Dariush Radi.

Se Aquaman i BIFFEN

19:00
Vi viser Aquaman. Billetter kan hentes i Brønden fra kl. 16 på Kulturnatten. Begrænset antal billetter

Koncert: Turning Tables

19:30
Oplev børn og unge fra lokalområdet sætte deres egne ord (og musik!) på, hvad der er vigtigt for netop dem. Sange og musik er skrevet af de unge selv i samarbejde med organisationen Turning Tables Danmark, i deres kulturlaboratorium i Brøndby Strand.

RAV-koncert: Capitana

20:05
CAPITANA er et nyt projekt som den dansk-argentinske producer Nanna Fittipaldi står bag. Musikken blander forskellige rytmer og genrer, ofte med elementer fra latinamerikansk musik, og inddrager akkorder og melodier inspireret af klassisk klaverkomposition.
Med musikken håber CAPITANA at bidrage til udbredelsen af latinamerikansk inspireret musik på den danske musikscene, og at skabe rum til mere musik produceret af kvinder i Danmark såvel som internationalt.

RAV-koncert: Fardin Messi

20:40
Den unge Instagram- og YouTube stjerne Fardin Messi lever et noget anderledes liv end de fleste. Han lever nemlig af at være ”på” foran kameraet, hvor han har hovedrollen i sine egne videoer, som på rekordtid har gjort ham kendt.
Fardin kalder sig Danmarks Prankster, og du kan finde ham rundt omkring i det offentlige rum, hvor han laver sjov med helt almindelige danskere. Han optager sine pranks og deler dem på Instagram og YouTube, hvor flere af videoerne er gået viralt og er blevet delt af store, internationale medier samt tusinder af mennesker verden over.

RAV-koncert: Amal

21:15
Med hits som “NÅR DU DØR” og “SOM DU SMILER” har AMAL for alvor skabt sig et navn på den danske hiphopscene som et upcoming talent, der er værd at holde øje med. Teksterne florerer om kærlighed og livets skyggesider, hvilket blandt andet udfoldes med de nye hits ”WHITE” og ”ZANZIBAR”.
Koncerten bliver AMALs første ægte show, så gå ikke glip af denne debut!

Boder, quiz, mad og drikke

Derudover kan du quizze med i bibliotekets litteraturquiz, opleve foreningen KREA-Gruppens udstilling og møde foreningerne Brøndby Seniormotion, Natteravnene og Kræftens Bekæmpelse. Kulturcaféen server mad og drikkevarer under hele kulturnatten, hvor der bl.a. bydes på Fish’n’Chips og Panini

Sidst opdateret den 19. september 2023