Brøndby Hallen & Stadionhal 1

Kom til sjove aktiviteter sammen med Brøndbys forenings- og fritidsliv. Bold og bevægelse og en skattejagt, og så kigger Hovedstadens Beredskab og Københavns Vestegns Politi forbi med deres seje biler.

Program

Bevæg Dig for Livet

16-20
Vi glæder os til byde velkommen til en masse sjove aktiviteter sammen med Brøndbys forenings- og fritidsliv på Bevæg dig for livet-knudepunktet ved Brøndby Hallen og Stadionhal 1.
Vi har bordtennis, håndbold og volleyball på programmet i Stadionhal 1 (den røde hal). I området mellem Stadionhal 1 og Brøndby Hallen er der mulighed for at prøve triatlon, Bold og bevægelse og en skattejagt, og så kigger Hovedstadens Beredskab og Københavns Vestegns Politi også forbi med deres seje biler. I Brøndby Hallen er der badminton, gymnastik, judo, skak og ansigtsmaling samt mulighed for at nyde en kop kaffe og et stykke kage, imens I oplever Brøndby Hallens 50-års jubilæumsudstilling. Kom også forbi ungdomsklubben First Floor og giv den gas med blandt andet e-sport.

First Floor Ungdomsklub

16-22
Kom og få en læskende slush-ice i ungdomsklubben First Floor og oplev alle vores fede aktiviteter. Til Kulturnatten kan du blandt andet se nærmere på vores musikstudie, få en tur på el-løbehjul og give den virtuelt gas med vores e-sport. First Floor har åbent helt frem til 22.00.

Brøndbyernes IF

16:30-18
Tag dit barn/barnebarn og eget indre legebarn med til Brøndbyernes IF’s aktivitet Bold & bevægelse. Det er hverken fodboldtræning, rytmik eller gymnastik, men derimod en masse leg med fokus på bevægelsesglæde og bold. Kom og hav det sjovt med dit barn eller barnebarn!

Ansigtsmaling

16:30-18:30
Kom forbi Brøndby Hallen til Kulturnatten og bliv forvandlet til en tiger, en sommerfugl eller lige hvad du måtte ønske. Vi har to professionelle ansigtsmalere parat til at tage imod jer!

Brøndby Bordtennis Club

16:30-19
Har du lyst til at prøve at spille bordtennis? Der vil blive spillet ”rundt om bordet”, og der vil også være mulighed for selv at spille en kamp. Vi har bat og bolde, så du møder bare op, klar til kamp. Alle er meget velkomne.

Brøndby Skakklub

16:30-19:30
Dyk ned i skakverdenens taktiske mysterier, udfordr dine strategiske evner og lad skakbrættet blive din portal til sjove oplevelser. Velkommen til Brøndby Skakklubs stand, hvor du til kulturnatten kan opleve spillet, deltage i konkurrencer eller få en snak om vores fællesskab. Mød os og lad skakken folde sig ud!

Københavns Vestegns Politi

16:30-20
Kom helt tæt på en politibil og hør mere om politiets arbejde, når Københavns Vestegns Politi kommer forbi Kulturnatten. OBS: Besøget fra Københavns Vestegns Politi er med forbehold for, at der ikke er akut brug for politiet andetsteds.

Brøndby Triathlon Club

16:30-20
Er én sportsgren ikke nok for dig? Så kom forbi og hør mere om triatlon - En 3-i-1 sport med både svømning, cykling og løb! Der er plads til både motionisten og den seriøse sportsmand i Brøndby Triathlon Club. Vi er en rigtig god blanding af det hele og står klar til at vise dig forskelligt udstyr og svare på alle de spørgsmål, du måtte have.

Brøndby Volleyball Klub

16:30-20
I volleyball kan alle være med! Brøndby Volleyball Klub er på pletten ved Kulturnatten fra kl. 16.30, hvor klubben sætter gang i diverse lege og spil med volleyball. Det er for alle aldre. I tidsrummet 17.30-18.30 er der det særlige "Ramasjang familie volley" på programmet, hvor alle krudtugler i alderen 2-7 år og deres forældre kan lege med. Fra kl. 18.30-20.00 er der volleyball for alle igen. Vi glæder os til at se jer.

Brøndby Hallen

16:30-20
Kom forbi Brøndby Hallen til Kulturnatten og få en kop kaffe og et stykke kage, imens I oplever Brøndby Hallens 50-års jubilæumsudstilling.

Brøndby Badminton Klub

16:30-20
Badminton er for alle, så du kan være med, uanset om du er barn, ung, voksen eller ældre. Kom forbi Brøndby Badminton Klubs aktivitet i Brøndby Hallen og lad fjerboldene flyve over nettet. Vi glæder os til at se jer!

Brøndby Håndbold Klub

17-19
Er du mellem 6 og 13 år og glad for bolde, så kom og vær med til nogle sjove lege og aktiviteter i Stadionhal 1! Brøndby Håndboldklub står klar til at give dig en god oplevelse.

Brøndby Strands Gymnastikforening

17-19
Kom og prøv din indre springgymnast af sammen med Brøndby Strands Gymnastikforening! Du får mulighed for at prøve forskellige spring på airtrackbanen og vores helt nye aktivitet spikeball/roundnet. Så kom forbi Brøndby Hallen og prøv din krop af på en hel ny måde. Aktiviteterne er for alle aldre.

Brøndby Judo Klub

17-19:30
Kom og prøv judokast, holdegreb og faldteknik sammen med judoudøverne fra Brøndby Judo Klub. Du kan være med, uanset om du er barn eller voksen. Kom og kast, med hvem du vil på judomåtten.

PadelPadel

18-19
Padel er en sport, der kombinerer action med sjov og socialt samvær. Kom forbi den nye padelhal mellem kl. 18-19, hvor PadelPadel stiller to baner til rådighed. Der vil stå en instruktør klar til at hjælpe jer i gang med spillet.

Sidst opdateret den 19. september 2023