Brøndby Genbrugsstation

Kom til skattejagt og skraldebasket for børn, mød natteravnene og hyg dig ved bålet med skumfiduser og varm kakao. Der er mulighed for at se en rumdelt skraldebil og bredskabet er på besøg med brandbil og ambulance.

Program

Åbent Hus

16-22

Skattejagt for børn

Hvor er skatten? Find ledetrådene i affaldet og få en præmie.

Skraldebasket for børn

Kan du finde ud af at sortere affald og ramme den rigtige spand? Så kan du få en præmie.

Mød Natteravnene Brøndby

Natteravnene er en frivillig social gruppe, der skaber tryghed og livsglæde i det offentlige rum – særligt blandt børn og unge.

Bålhygge med skumfiduser og kakao

Varm dig ved bålfadende, hvor du kan grille en skumfidus og nyde den sammen med en kop varm kakao. Der er også te og kaffe.

Pandekagevogn

Få en lækker pandekage – mums!

”Det muntre køkken”

Sigt, ram og knus porcelæn.

Byt i Byttehuset

Har du nogle ting, der er for gode til at smide ud? Så kom ned i Byttehuset med det, hvor du måske kan finde noget andet at tage med hjem.

Klimalancen

Er du husejer? Klimalancen kan give dig simple løsninger på udfordringer, når det handler om regn, tørke og biodiversitet.

KlimaQuiz

Svar rigtig på spørgsmål om klima og vær med i lodtrækningen om gavekort til to biografbilletter + biomenuer.

Grøn Pulje

Kunne du tænke dig at få gang i den grønne omstilling? Så kan du søge op til 10.000 kr. for en grøn aktivitet. Kom og spørg hvordan.

Gode råd om affald

Savner du ideer til, hvordan du skal indrette dit køkkenskab så du kan affaldssortere? Så få indpiration her og en masse andre råd om afffald. Få også en bioskraber til madaffald i din vask og en sorteringspose til affald.

Se en rumdelt skraldebil

Hvordan sørger skraldebile20n for, at madaffald og restaffald ikke bliver blandet sammen, når det bliver hentet? Se en rumdelt skraldebil. Den kører tilmed på el.

Besøg Frivillig Beredskabet

Store som små kan besøge brandbilen og ambulancen. Kan du ramme med vandslangen?

Sidst opdateret den 19. september 2023